سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دانشمند با دل و فکرش می نگرد . نادان با چشم و دیده اش می بیند . [امام علی علیه السلام]
اتیسم، اتیستیک، آسپرگر، رت، اختلالات نافذ رشد
 
 RSS |خانه |ارتباط با من| درباره من|پارسی بلاگ
»» رشد وآموزش ارتباطات و مهارتهای اجتماعی

رشد وآموزش ارتباطات و مهارتهای اجتماعی
درمیـان تمام پستانداران ،آدمـی دربدو تولد ناتـوان ترین آنهاست وبه طولانی ترین دوره رشدی نیاز دارد تا بتواند به تمامی مهـارتهای ویژه نوع خود دست یابد. کنش متقابل ودائمی بین توارث ومحیط،تعیین کننده رشدآدمی است .یعنی آمادگی های زیستی موجود در بدو تولد ، با تجاربی که دردوران رشدازمحیط کسب می گردد درهم می آمیزندو مسیررشدی فرد راترسیم می سازند.
رشدروانی- اجتماعی برخلاف انواع دیگر رشدها رونـدی است که در تمـام طـول عمـر ادامـه می یابـد.
رشداجتماعی ازنظر مفهوم یعنی رشدتوانائی عملکرددرگروه وپذیرفتن خواستهای فرهنگ واجتماعی که فرد درآن زندگی می کند.اجتماعی شدن تابع اصل یادگیری است وهیچ کودکی ذاتأ اجتماعی زاده نمی شودبلکه این مسئله درمسیر رشد ودرطی فرصتهای فراهم شده شکل می گیرد.
دوره اول کودکی ( ازتولد تا سه سالگی )
رفتار عاطفی نوزاد ازحدود 4 ماهگی آشکار می شود.در 6 ماهگی میل به تماس با دیگران درطفل شدت می یابد و مایل است که او را درآغوش بگیرندو نوازش کنند.در اواخر یک سالگی با شوق و لذت منتظرمادرش می شود و به محض دیدن او شادی می کند. درسال دوم این علاقه مندی به سایراشیاء ماننـداسبــاب بـــازی ها ، لبــاس وچیــزهای دیگرمعطوف می شود.
در12 ماهگی کودک اصواتی در پاسخ به گفتگوی بزرگسالان ادا می نماید.بین 18ماهگی تا2سالگی کنترل رفتارطفل دشوارمی گردد زیرا بواسطه توانائی کودک درحرکت وکنجکاوی شدید، هرمحرکی برایش جالب بوده وگاهأ اعمالش مخاطراتی برای او ایجادمی کند.چنانکه رفتارش را محدودکنند ، ناراحتی بسیارشدیدی ازخودنشان می دهد.


رابطه با همسالان
قبل از5 ماهگی کودک نمی تواند بااطفال دیگر ارتباط برقرار کند. میان 6 تا 8 ماهگی کودک یک سوم وقت خودش را صرف توجه به محیط اطرافش نموده و توجه چندانی به هم بازی های دیگرخودش نشان نمی دهد. چنانچه تماس دوستانه ای برقرار شود، محدود به نگاه کردن ، و یا چنگ زدن می گردد.
بین 9 تا13 ماهگی کودک به اسباب بازیهایش توجه بیشتری نشان می دهدو چنانچه هم بازیهایش بخواهنداز بازیچه های وی استفاده نمایند ، غالباً کودک به مقابله برمی خیزدو بین آنها نزاع درمی گیرد. هرچند، باید اذعان داشت این نزاع جنبه عداوت وخصومت ندارد و از روی کینه توزی و دشمنی نیست.
از 14 ماهگی تا 18 ماهگی بتدریج توجه کودک به سوی همبازی هایش معطوف می گردد و تمایل به نزاع برسر بازیچه ها کاهش محسوسی می یابد. درمحدوده 19 ماهگی تا 2 سالگی ، کودک علاقه خود به بازی با بازیـچه ها را با علاقـه به بــازی با همـسالان درهم می آمیزد و تلفیقی از این دو پدید میآورد بازیهایش بیشتر و طولانی ترمی شود.
شاخصه های رشد اجتماعی
کودک دریک سالگی هنوز فکرمی کند همه چیز، حتی وجودپدر و مادرش به او تعلق دارد. بیشترازآنچه که می تواند برزبان آورد ، می فهمد. به طورکلی کودکان درخلال سالهای اول و دوم زندگی بتدریج بازی با یکدیگر را می آموزند.همانگونه که قبلاً اشاره شدازحدود 2 سالگی به بعد علاقه کودک برای بازی باکودکان دیگرزیادترمی شودوکودکان ازاین پس تمایل بیشتری برای بازی با همدیگرازخودنشان می دهند.این مسئله بویژه با رشدزبان در این دوره ابعادوسیعتری بخود می گیرد.رعایت نوبت وکنارآمدن نسبی باخواست دیگری، ازجمله شاخصه های رشداجتماعی کودکان دراین دوره می باشد.
دوره دوم کودکی ( 3 تا 7 سالگی )
در این دوره تغییرات مهمی در روابط اجتماعی کودک رخ می دهد.کودکان که درآغاز افرادی خود محور و غیراجتماعی هستند، بتدریج به افرادی اجتماعی تبدیل می شوند. دراین دوره آنها می آموزندکه چگونه با دیگران سازگار باشند، دربازیهای گروهی شرکت کنند، و بخصوص با دیگران همکاری نمایند.درخلال بازی های گروهی ، روح سازگاری وکنارآمدن با دیگران تقویت می گردد.بوسیله تقلیداز الگوهای رفتاری دیگران ، می کوشد گفتار،کردار، و هیجاناتش را مطابق باآنان شکل دهد.کودکان دراین دوره نسبت به سرزنش و یا ستایش دیگران حساسیت و دقت فراوانی ازخودنشان می دهند.
درمحدوده 2 تا 3 سالگی کودکان دائماً درحال تغییر روابط خود با سایرافراد می باشند. در 4 سالگی که آنرا سن ورود به مرحله هوشیاری می دانند، برای کودکان همه چیزساده ، صمیمانه و دارای علت وجودی می باشد. اگر علت چیزی را ندانند بلافاصله سؤال می کنند.اگربه سؤال آنها قبلاً پاسخ داده شده باشد، برای ارضاء کنجکاوی درخواست اطلاعات بیشتری را می کنند.اکنون بیشترتمایل دارندکه نوبت را رعایت نمایند و بازیهای دسته جمعی انجام دهند.
در 5 تا 6 سالگی کودک بدنبال روند سازگاری با دنیای اطراف ، نوعی ازهم پاشیدگی را تجربه می نماید.کودکان 6 ساله درواقع بیش ازکودکان 5 ساله شایستگی دارند منتها درظاهرامر بالعکس به نظرمی رسد.آنچه درفاصله 5 تا 6 سالگی موجب بروز این تغییر می گردد، رشدآگاهی های اجتماعی کودک است.در این سن معمولاً عدم توانائی آنها دربرآوردن مداوم انتظارات بزرگسالان ، حس عدم شایستگی را درآنها تقویت می کند.کودکان به خاطردفاع ازموضع خود و از ترس قدم گذاردن به دنیای مملو ازمشکلات بزرگسالان ، ممکن است به طریقی عمل کنند که ناپخته تر از قبل جلوه کنند.چنانچه به کودکان توجه کافی نشان داده شودو انتظار ازآنها درسطح معقولی باشد، دراین صورت آنها این مرحله را با موفقیت سپری خواهندکرد.
رشد گویش
یکی از عوامل بسیارمهم در امر برقراری ارتباط کلام وگفتـار است .کودک از2 تا 4 سالگی بیش از هرزمان دیگردرسخنگوئی پیشرفت نشان می دهد.جمله های وی پیش از 2 سالگی ازیک واژه ، اسم ، فعل ، و یا صفت تشکیل شده است منتها درآغازدوره نونهالی می تواند جمله های دو واژه ای مرکب از اسم ، فعل ،صفت و…را بسازد.
جمله های چندکلمه ای کودک در ابتدا مبهم و نارساست اما بمرور به جمله های واضح وگویا تبدیل می گردد.درحدود 4 سالگی کودکان از قابلیت گفتگو برخوردار می گردند. در 5 سالگی ازنظرگفتاری اختلاف فراوانی درکودکان مشاهده می گردد.دختران درقدرت سخنگوئی اندکی برپسران برتری دارند ، معلومات لغوی دختران بیشترازپسران است ، جمله های مکمل و طولانی بیشتری استفاده می کنند، و به شناختن افراد ، اشیاء یا آداب ورسوم اجتماعی علاقه بیشتری نشان می دهند. اماپس از 6 سالگی این برتری کاهش می یابد و پس از 6 یا 7 سالگی پسران ازلحاظ گفتاری ،درک واژه ها و معنی آنها پیشرفت بیشتری نشان می دهند.
میانگین لغاتی که یک کودک 2 ساله می داند 250 و درمورد کودک 3 ساله 900 تا است .این افزایش تعداد ، نشانگر رشدمهارتهای یادگیری زبان در این سن است.اغلب 2 ساله ها تاحدزیادی جملات را بصورت تلگرافی بکارمی برندو همه کلمات بجزلغات اصلی را جا می اندازند اما در 3 سالگی جملات آنها کاملتر وساختمان جملات آنها بیشتر شبیه صحبت بزرگ ترها می گردد. از 3 تا 4 سالگی سخنان کودک شمرده و بآسانی قابل درک می شوند.
از 4 تا 5 سالگی زبان به حدی پیشرفت می کند که جای عمل را می گیرد.کودک با استفاده ازکلام می تواند وانمود کندکه کاری را انجام داده است. مثلاً می گوید« بیاوانمودکنیم من مادرهستم و تو بچه ومن می خواهم تورا تنبیه کنم».دراین سن کودکان بیش ازپیش از زبان بعتوان ابزاری برای آموختن درباره چیزهای موجود دردنیای خود استفاده می کنند. از 5 تا 6 سالگی کودکان درمورددرک و بکارگیری زبان کمترسختگیر می شوند.بطورکلی آنها دراین مرحله دراستفاده از زبان بسیارخوب عمل می کنند و می تواننداز زبان برای تشریح و توضیح اعمال ، بحث ، اذیت وشوخی ، و دروغ گفتن و یا باوراندن به دیگران استفاده کنند.
نقش همسالان دراجتماعی شدن کودک
همانطورکه اشاره شد روند اجتماعی شدن کودک تاحد زیادی به تعاملات او با کودکان و بزرگسالان ، و همچنین به رشدقوای ذهنی او بستگی دارد.زیادشدن روابط کودک بادنیای اطراف و بویژه باکودکان دیگر، نقش بسیارمؤثری درفراینداجتماعی شدن وی ایفاء می نماید.این نقش به دو صورت خودرا نشان می دهد.
الف) به وسیله تقویت رفتار
ب) ازطریق همانندسازی والگوی تقلید
بدیهی است که دراین فرایند عوامل دیگری که از شخصیت طفل سرچشمه می گیرند نیزدخالت دارند.بعنوان مثال، اطفال برونگرا وآنانکه علاقه مند به ایجاد روابط عاطفی با دیگران هستند سریع ترتحت تاًثیرهمسالان خود قرارمی گیرند و در مقابل،کودکانی که وابستگی شدیدتری به افرادخانواده خود دارندکمتر تحت نفوذ گروه همسالان واقع می شوند. سایرشرایط موقعیتی نیز مؤثرند. وجود دوستان ممکن است سبب ایجاد احساس اطمینان درکودک شودو احساس ایمنی را دروی تقویت نماید.درحالیکه وجودهمسالان نامهربان می تواندباعث ایجاد اضطراب ، ناکامی ، ودرنهایت کناره گیری و انزواطلبی درکودک گردد.
برخی از رفتارهای اجتماعی که دراین دوره بروز می کند عبارتنداز:
? منفی گری ( negativism )
به رفتاری اطلاق می گرددکه کودک درمقابل قدرت و اراده بزرگسالان ازخودمقاومت نشان می دهد.سرسختی کودک نخست در 18 ماهگی مشاهده می شود و در 3 سالگی به اوج خود می رسداما پس از 4 سالگی سرسختی آنان کاهش می یابد.این تغییر رویه را شاید بتوان به حساب نفوذهای اجتماعی درکودک گذاشت و شاید هم کودک از راه تجربه آموخته باشد که موافقت با بزرگترها و پیروی ازآنان منافع او را بیشتر تاًمین می کند.
? رقابت ( rivalry )
ویژگی رقابت این است که فردحس برتری جوئی داردو می خواهدمقامی والاترازدیگران داشته باشد.رقابت ازآنجائیکه بین افراد بوجود می آید، نوعی رفتاراجتماعی محسوب می شود.روان شناسان دریافته اندکه رقابت بین کودکان 2 ساله وجودندارد.در 3 سالگی نخستین آثار رقابت ظاهرمی شود.در 4 سالگی کودکان برای کسب اهمیت وبرتری بایکدیگر رقابت می کنند. در 5 سالگی که کودکان اجتماعی تر شده اند و بیشتر باهم به کار وفعالیت می پردازند، رقابت کاملاً محسوس تراست.


? پرخاشگری ( aggression )
پژوهشهای روانشناختی نشان می دهدکه اختلاف وزدوخوردکودکان خردسال برای تصاحب اسباب بازیهای یکدیگر، بیش ازهرمورد دیگراست.همچنین ثابت شده است که کودکان 3 ساله بیش ازهمه دعوا به پا می کنند. نکته جالب این است که کودکان بزرگتر بیش ازکودکان کوچکتر درمورد دعوا هراس ازخودنشان می دهند.کودک هرچه بزرگتر شود و با اوضاع و شرایط اجتماعی سازگارتر گردد، به همان نسبت پرخاشگری و نزاع اوکاهش می یابد.

? همکاری (cooperation )
در 2 یا 3 سالگی کودک موجودی خودمدار و پیکارجو است.بنابراین مشکل است که او را وا داریم دربازی باکودکان دیگرهمکاری نماید.در پایان سال سوم یا چهارم همکاری میان کودکان افزایش می یابد.کودک هرچه بیشتر باکودکان دیگر تماس داشته باشد و با آنان بازی کند، زودتر راه همکاری را فرا می گیرد.رفاقت نیز تاًثیرزیادی در پدیدآمدن روح همکاری درکودکان دارد.هرچه رفاقت مستحکم تر و صمیمانه تر باشد ، همکاری کودک بیشتر می گردد.

دوره سوم کودکی ( 7 سالگی تا بلوغ )
دراوائل این دوره سنی (تا 11 سالگی ) که آنرا دوره نوباوگی نامیده اند در روابط کودکان با یکدیگر، با پدر ومادران ، و بابزرگسالان دیگر دگرگونی های فراوانی بوجود می آید.این دوره از لحاظ رشداجتماعی و سازگاری کودک درآینده آنچنان دارای اهمیت است که بایدآنرا دوره اصلاح و تصحیح رفتاراجتماعی کودک نامید.
مدرسه درمورد پیوندهای اجتماعی همچون آزمایشگاهی به شمار می رود و برای بسیاری ازکودکان نخستین تجربه جدی گروهی و اجتماعی درخارج ازمحیط خانواده محسوب می شود.مدرسه برای سالهای متمادی مرکزجهان خارج ازخانواده کودکان خواهدبود و بیش ازنیمی ازساعات بیداری آنها را اشغال می نماید.نقش مدرسه درزندگی کودک غیرقابل انکاراست زیرا نه تنها برخی ازپاسخهای اجتماعی و ذهنی قبلی اوکه والدینش به او آموخته اند را تقویت می کند، بلکه بسیاری ازپاسخهای جدیدرا نیز به او یادمی دهد. ورودبه مدرسه برای کودکان باجدائی ازمادر و محیط گرم خانوادگی همراه است. به همین خاطرمدرسه نقش مهمی درکاهش انگیزه های اتکائی کودک دارد.
رفتارکودکان دبستانی به میزان زیادی بستگی به رفتارمعلمین آنها دارد.همکاری ، علاقه مندی و محبت معلم سبب ظهور ابتکار و علاقه مندی متقابل درشاگردان می شود . اما پرخاشگری ، تهدید و بی علاقگی معلم ، مقاومت وکاهش انگیزه را درکودکان ایجاد خواهدکرد.
رابطه باگروه همسالان
پس از ورود کودک به دبستان ، همسالان نیز بتدریج در رشدو نمو شخصیت ورفتارکودک
تاًثیرات مهمی برجای می گذارند. گروه همسالان به کودک می آموزند چگونــه با افـراد هم سن وسال خـودش کنــار بیایــدوچگونــه رفتــار نمایــد ،خصومت ، پرخاشگری و احساس برتری را چگونه ظاهرسازد، با رهبرگروه چه رفتاری داشته باشد یا احتمالاً چگونه نقش رهبری را ایفا نماید.
درانتها ذکراین نکته ضروری به نظر می رسدکه هنگام بررسی رشد در دوره های مختلف باید دانست که یک توصیف واحد از ویژگیهای بارز یک گروه سنی ، نمی تواند تمامی کودکان آن گروه را دربربگیرد. امکان داردکه تمام کودکان الگوهای ویژه گروه سنی خود را ارائه ندهند.با این وجود، بدیهی است که رشد و تکامل هرگروه ازکودکان متاًثر از عوامل وراثتی ، اقتصادی ، اجتماعی ، و همچنین محیط فرهنگی آنها می باشد.



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » حسن زارع ( چهارشنبه 88/11/21 :: ساعت 5:44 عصر )
»» لیست کل یادداشت های این وبلاگ

راهنمایی هائی برای برخورد با رفتارهای اختلالی راهنمایی های زیر
رفتارهای اختلالی در کودکان اُتیستیک و روشهای مقابله با آنها این
درمان اختلالات طیف اتیسم
زندگی با اُتیسم
درمان ، تعلیم و تربیت کودکان اتیسم
اتیسم چیست ؟
مکیدن انگشت زمان مناسب برای درمان زمان درمان اهمیت زیادی دارد
زندگی با اُتیسم نگاه کلّی بزرگ کردن یک کودک اُتیستیک همراه با
:درمان ، تعلیم و تربیت نگاه کلّی : برای والدین دانستن این م
علل بروز اُتیسم : تا کنون هیچ علت مشخصی برای اُتیسم کشف نشده
اوتیسم autism توسط انجمن روانشناسی آمریکا مشخص شده اند . در بیما
[عناوین آرشیوشده]

>> بازدید امروز: 318
>> بازدید دیروز: 66
>> مجموع بازدیدها: 770319

» درباره من

اتیسم، اتیستیک، آسپرگر، رت، اختلالات نافذ رشد

» پیوندهای روزانه

شارژر فندکی ماشین مارک اپل [3]
عکس [40]
فروش استثنایی زرشک [8]
فروش استثنایی زرشک [1]
فروش زرشک بیرجند با کیفیت بالا [5]
زرشک با کیفیت بالای خراسان جنوبی [6]
فروش بهترین نوع زرشک [2]
[آرشیو(7)]

» فهرست موضوعی یادداشت ها
اتیسم[7] . اختلال[3] . اختلال در رفتارهای اجتماعی[3] . اختلال اوتیستیک[3] . ارتباط[3] . تعاملات[3] . رشد[3] . مهارتهای[3] . مغز[2] . نکاتی در مورد تربیت کودکان[2] . های[2] . نقص در درک گفتار :[2] . هوش و نقصهای شناختی:[2] . علل PDD NOS مطالعات بیولوژیکی و رفتاری شواهد کافی ایجاد کرده ا[2] . مبتلا[2] . علائم و نشانه های PDD NOS[2] . ساختار آموزشی (ساماندهی )کودکان اوتیستیک[2] . مشکل[2] . رشد وآموزش ارتباطات و مهارتهای اجتماعی[2] . رفتارهای[2] . تشخیص PDD NOS[2] . درمان :PDD NOS[2] . درمان اختلالات طیف اتیسم[2] . روشهای درمان اوتیسم[2] . روشهای درمانی در ادامه ما به چند روش درمانی موجود برای کودکان[2] . سبک[2] . طبیعی[2] . حیطه[2] . درمان اوتیسم با کارتون[2] . پاتوفیزیولوژی[2] . به[2] . برنامه های آموزشی فردی برای کودکان و خانواده ((IEP - IFSP[2] . تحصیلات[2] . انواع ترس و راهکارهای درمانی[2] . ارتباطی[2] . با[2] . با رفتار خود چه به کودک می اموزیم[2] . بازی[2] . بر[2] . بروز[2] . اتیسم چیست؟ خلاصه : اتیسم اختلالی در مغز است که باعث می‌شود پرد[2] . اجتماعی[2] . اجتماعی،[2] . اختلال فرو پاشنده کودکی:[2] . ارزیابی توانایی برقراری ارتباط[2] . اتیسم و کودکان اتستیک را بهتر بشناسیم[2] . اتیسم چیست ؟[2] . آزمایش خاصی در دسترس نیست[2] . کلامی[2] . والدین[2] . وضعیت[2] . یک . کلامی، . کلیشه‌ای . کم . کمتر . کنند . که . کودکان . کودکان را در جمع خوب معرفی کنید . آموزش . آموزش جنسی آری یا نه ؟ . آنان . آنها . آیا امیدی به بهبودی بیماران اوتیسمی هست؟ در صورت مشاهده هر گونه . آیا اوتیسم رو به افزایش است؟ در ماه‌ های اخیر تحقیقات دامنه ‌دار . آیا می خواهید بچه ای باهوش تر داشته باشید؟! . ااختلا لات زبان ، تکلم ، و برقراری ارتباط : . اپیوئیدها چندین مطالعه روی کودکان اوتیستیک بر بد تنظیمی اپیو . اتیستیک . :درمان ، تعلیم و تربیت نگاه کلّی : برای والدین دانستن این م . [HOME to OASIS] [IMPORTANT NEWS] [BOOKSTORE] [MESSAGE BOARDS] . 1- اختلال اوتیستیک . AS/HFA is a disability because of its associated medical conditi . Attention Problems in Down Syndrome: Is this ADHD . Comprehensive Speech and . CUTTING THROUGH THE PSYCHOBABBLE: . DISCLAIMER: This page is not science, it"s just some thoughts by . Is Asperger’s syndrome/High-Functioning Autism necessarily a dis . Last Updated: . Looking At Metabolism . Occupational Therapy . Subclassification of Autism . The Neurodevelopment of Autism: . اتیسم چیست ؟ اتیسم نوعی اختلال رشدی است که با رفتارهای ارتباطی . اتیسم چیست ؟ بابک پسری 6 ساله است که از طرف پزشک متخصص اطفال جه . اُتیسم چیست ؟ اُتیسم اختلال رشد ذهنی پیچیده ای می باشد که معم . اتیسم چیست ؟ اتیسم ناتوانی رشدی شدیدی است که در سه سال اوّل ز . اُتیسم چیست؟ . اتیسم چیست؟ نشانههای عمومی بیماری اتیسم . اتیسم چیست؟ اتیسم یک اختلال نافذ رشد با نشانه های متفاوت است که . اتیسم: نوع شدیدى ازمغزمرد مغزهای مرد گونه در این مرحله از سفر تح . اثر آموزش موسیقی بر تواناییهای هوشی خردسالان . اثر ویتامین ها و مواد معدنی و امگا 3 در درمان کودکان با اوتیسم . اتیسم اختلالی در مغز . اتیسم اختلالی در مغز است که باعث می‌شود . اتیسم چگونه درمان می شود . اتیسم چیست . از . از بیش فعالی تا اوتیسم . از خطرات نمی ترسند . اسب درمانی شیوه جدید برای درمان اوتیسم . اسباب . است . استرس‌های شب امتحان‌ . استروش . افراد مبتلا به اتیسم چه اشتراکاتی دارند؟ . افسردگی نوجوانان . افسردگی، حملات آسم را در کودکان تشدید می‌کند . اقتصادی . اقتصادی، . انجمن جهانی کودک در خود مانده نشانه های زیر را برای اتیسم ذکر می . انواع اختلالات نافذ رشد چیست؟ . اختلال نافذ رشد غیر طبقه بندی ... . اختلال نافذ رشد غیر طبقه بندی شده PDD NOS . اختلال نافذ رشد غیر طبقه بندی شده PDD NOS علائم این گونه کودکان . اختلالات حرکتی: . اختلالات فراگیر رشد . اختلالات نافذ رشد . اختلالات یادگیری اختلال در یادگیری به عنوان اختلال در یک یا . احساس . احساس درد کمتر یا بیشتر از حد . اتیسم نوعی اختلال رشدی است که با رفتارهای ارتباطی . اختلال ازهم گسیختگی : . بزرگسالان . بعضی . بغل . برای . برای والدین دانستن این مطلب که کودک آنها اُتیسم می باشد تجربه تل . بررسی اختلالات زبانی کودکان مبتلا به اوتیسم در سنین پیش از دبستا . برقراری . برنامه غربالگری پیش دبستانی بالزر- مارتین . برنامه های آموزشی فردی برای کود ... . بازی کردن . باورهای غلط درباره اتیسم : کودکان مبتلا به اتیسم هرگز ارتباط چ . بچه‌های . با اسباب بازی درست بازی . ارزیابی PDD NOS . اوتیسم . اوتیسم autism . اوتیسم autism توسط انجمن روانشناسی آمریکا مشخص شده اند . در بیما . اوتیسم چیست؟ اوتیسم یک اختلال عصبی و بیولوژیکی است که نشانه‌هایش . اوتیسم و تلویزیون . ایجاد . این . ارتباط تسهیل شده . ارتباط چاقی زنان باردار و شکاف کام . اختلال پردازشهای حسی SPD- . اختلال در روابط /مهارتها / و واکنش های اجنماعی : عدم درک احسا . اختلال رشدی است که با رفتارهای ارتباطی . اختلال فرو پاشنده کودکی . تزریق واکسن سرخک، اوریون و سرخجه موجب ابتلا به اوتیسم نمی‌شود. . برنامه های آموزشی فردی برای کودکان و خانواده ((IEP - IFSP بیشتر . به روش آموزش معمول پاسخ نمی دهند . بهترین درمان اوتیسم آموزش فرد به فرد است. یک فوق تخصص روانپزشکی . بیماری اوتیسم کودکی (درخود ماندگی ) اوتیسم برای اولین بار در سا . پر . پرتحرک یا کم تحرک . پرخاشگری . تاب . تاثیر . تاریخچه . تحرک . تعریف خدمات بالینی . تعلیم وتربیت اتیسم . تماس . تماس چشمی ن یا تماس آن ها اندک . توصیه‌های گفتار درمانگران به مداحان و خوانندگان . چرا کودکان لجباز می شوند ؟ . چرخیدن . چرخیدن و تاب خوردن را خیلی دوست . چشمی . چه ویژگی‌هایی دارد؟ آیا راه درمانی دارد؟ چگونه باید با این کودکا . چه کسی به عنوان اتیسم شناخته می شود؟ متخصصین تخمین می زن . حالات مرتبط Associated features . حالات مرتبط Associated features بیان هیجانات بعضی از این کودکان . حتی . حرکات بدن . حرکات بدن در کودکان اتیستک . حرکتی . درمان زود هنگام اتیسم برنامه هائی برای کودکان زیر 3 سال : اگر کو . درمان کودکان PDD NOS . درمان مواد توهم‌زا . درمانهای دارویی با داروهای روانگردان در درمان بیماران PDD و عقب . دروغ گویی کودکان . دشوار . دنیای . دو نمونه بالینی: . دوپامین آزاد سازی دوپامین (DA) در مغز همراه با اثرات حرکتی و . دوست . دوست ن در آغوش گرفته شوند و یا دیگران را در بغل گیرند . دیده . دیگران . ذهنی . را . راهنمایی هائی برای برخورد با رفتارهای اختلالی اتیسم . راهنمایی هائی برای برخورد با رفتارهای اختلالی راهنمایی های زی . راههای ارتباط بهتر با کودکان . خارج . خواهران و برادران کودک اُتیستیک . خوب . خود . خود ارضایی کودکان . خودآزارانه . خوردن . خیلی . دارند . دارند. . دچار . در . در جستجوی معنویت از یادرفته . درد . درست . درشت . درمان . درمان : اتیستیک . ظریف . عشق به فرزند . علائم بالینی و رفتاری . علائم بالینی و رفتاری ختلال اتیستک . سر درگمی عناوین تشخیصی تمایل نهفته موجود پشت DSM IV این است که . سر درگمی عناوین تشخیصیPDD NOS . سلامت روانی . سندرم آسپرگر . سندرم آسپرگر: . روشهای درمانی اتیسم . روشهای درمانی و تربیتی : مطمئناً در مسیر افزایش اطلاعات خود در . روشهای سنتی . زبان چگونه تکامل پیدا کرده است؟ آیا در ابتدااصوات انسان ها مانند . زمینه . زندگی . زندگی با اُتیسم . زندگی با اُتیسم نگاه کلّی بزرگ کردن یک کودک اُتیستیک همراه با . زندگی با اُتیسم نگاه . زندگی با اُتیسم نگاه کلّی بزرگ کردن یک کودک اُتیستیک همراه با . درمان اختلالات طیف اتیسم متاسفانه، هیچ استاندارد طلایی برای درم . درمان اختلالات نافذ رشد : ( پرتوکل دانشگاه آریزونا) . درمان ، تعلیم و تربیت اتیسم . درمان ، تعلیم و تربیت کودکان اتیسم . تشخیص اتیسم : . تشخیص اُتیسم : . تشخیص های افتراقی . تصویر برداری با رادیو ایزوتوپ . رفتارهای اختلالی در کودکان اُتیستیک و روشهای مقابله با آنها این . رفتارهای اختلالی در کودکان اُتیستیک و روشهای مقابله با آنها ا . رفتارهای غیر معمول: . رفتارهای مراسمی یا اجباری . رفع مسمومیت : . رنگها . روان درمانی . روش تربیّتی بدون بکارگیری تنبیه فیزیکی . روشهای درجه بندی . مطالعات آزمایشگاهی: . سازد. . علایم ( ویژگیهای ) اتیسم . علایم و اختلالات همراه در بیش از 75 درصد موارد افراد مبتلا به . علت اتیسم چیست اتیسم یک ناتوانی طولانی مدت است که منجر به اختلا . علت اتیسم چیست؟ . علت شناسی اوتیسم . متاسفانه، هیچ استاندارد طلایی برای درمان اتیسم وجود ندارد. برخلا . متفاوت . مختلف . مربوط . مسائل امنیّتی در خانه . مسائل امنیّتی در خانه و اتیسم . مشاوره ها . علل اتیسم چیست؟ . علل اتیسم چیست؟ در این زمینه اختلاف نظرهای زیادی در بین متخصصین . علل اتیسم چیست؟ در این زمینه اختلاف نظرهای زیادی در بین متخصص . علل اتیسم چیست؟ در این زمینه اختلاف نظرهای زیادی در بین متخصصین . علل اوتیسم اوتیسم به وضعیت بیولوژیکی و شیمیایی مغز دارد. علت دق . علل بروز اُتیسم : . علل بروز اُتیسم : تا کنون هیچ علت مشخصی برای اُتیسم کشف نشده . علل بروز اُتیسم : تا کنون هیچ علت مشخصی برای اُتیسم کشف نشده . علل: . علل: اختلا اتیستیک . عوارض اتیسم عبارت است از : . عوامل موثر در بروز اوتیسم در مورد علل پیدایش بیماری اوتیسم، تئور . غربالگری و تشخیص اختلالات طیف اتیسم . غوش . غیر . فعالیت . قادر نیستند با دیگران رابطه برقرار . قبیل . کرایتریای تشخیصی آسپرگر در DSM IV به شرح زیر می باشند . کرایتریای تشخیصی اختلال فروپاشنده کودکی . کرایتریای تشخیصیDSM IV برای اختلال اوتیستیک به شرح زیر می باشند . کردن یک کودک اُتیستیک همراه با مشکلات فراوانی است و خانواده های . کودکان مسن تر و رویکرد عملی تشریک مساعی و همکاری . کورتیزول/ACTH سطوح هورمونهای قسمت قدامی غده هیپوفیز و ACTH و . گاهی . گذارد. . گلوتامات و گابا گلوتامات ، . گوش دادن به موسیقی در بهبود عملکرد کودکان کم‌توان ذهنی موثر است . مادرانه . و . نقص در نمو گفتاری : بسیاری از کودکان با PDD NOS قادر به ورور کر . هایی . هنر درمانی و اتستیک . هورمون تیروئید .و اتیسم .
» آرشیو مطالب
داستان تراژیک قهرمان مبتلا به اوتیسم
مرد بارانی فیلمی با موضوع اوتیسم
علت اُتیسم
سندروم آسپرگر چیست؟
نوابغ اتیسم و آسپرگر
دوره‌های اسب درمانی برای مبتلایان به اوتیسم
اوتیسم ودیابت
اختلال اوتیسم در کودک قبل از تولد قابل تشخیص است
تلفن‌های همراه عامل افزایش شیوع اوتیسم در کودکان
سلامت روانی
در جستجوی معنویت از یادرفته
افسردگی نوجوانان
رنگها
درمان مواد توهمزا
نظم کودکان
نکاتی در مورد تربیت کودکان
روشهای درمانی اوتیسم
اتیسم چیست ؟
اُتیسم چیست ؟
اُتیسم چیست ؟
اُتیسم چیست ؟
اُتیسم چیست ؟
اُتیسم چیست ؟
اُتیسم چیست ؟
اُتیسم چیست ؟
اُتیسم چیست ؟
اُتیسم چیست ؟
اُتیسم چیست ؟
اُتیسم چیست ؟
اُتیسم چیست ؟
انجمن جهانی کودک در خود مانده نشانه های زیر را برای اتیسم ذکر می
باورهای غلط درباره اتیسم
رفع مسمومیت
اختلال در روابط /مهارتها / و واکنش های اجنماعی
ااختلا لات زبان ، تکلم ، و برقراری ارتباط :
تشخیص اتیسم
اتیسم و کودکان اتستیک را بهتر بشناسیم
اتیسم چگونه درمان می شود
نشانههای اتیسم را میتوان در 5 طبقهی زیر گردآوری کرد:
نظریات علت شناسانه اوتیسم
زبان چگونه تکامل پیدا کرده است؟ آیا در ابتدااصوات انسان ها مانند
هورمون تیروئید .و اتیسم
نوروپپتیدها و اتیسم
نقش واسطه های شیمیایی در بروز اوتیسم
علت شناسی اوتیسم
اوتیسم و تلویزیون
اختلال ازهم گسیختگی
علایم و اختلالات همراه آسپرگر
The Neurodevelopment of Autism
AS/HFA is a disability because of its associated medical conditi
Comprehensive Speech and
firsth attempt
Attention Problems in Down Syndrome: Is this ADHD
CUTTING THROUGH THE PSYCHOBABBLE
DISCLAIMER: This page is not science
HOME to OASIS] [IMPORTANT NEWS] [BOOKSTORE] [MESSAGE BOARDS
Is Asperger’s syndrome/High-Functioning Autism necessarily a dis
Last Updated: ( 21/11/1388
Looking At Metabolism
Occupational Therapy ( 21/11/1388
Subclassification of Autism
اختلال اوتیستیک
اختلال فرو پاشنده کودکی
درمان اتیسم (
اردیبهشت 89
فروردین 89
اسفند 88
بهمن 88
دی 88
شهریور 88
تیر 88
خرداد 88
اردیبهشت 88
فروردین 88
اسفند 87
خرداد 89
اسفند 89
مرداد 89
اسفند 90

» لوگوی وبلاگ


» لینک دوستان
لحظه های آبی( دلسروده های فضل ا... قاسمی)
لنگه کفش
سایت اطلاع رسانی دکتر رحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
هادرباد شناسی (روستایی در شرق شهرستان بیرجند)
ماهساچ
بهارانه
بهارانه
بلوچستان
چانه
پوشاک مردانه و زنانه، لباس های روز آقایان و خانم ها
کارواش خانگی همه کاره جت مینی
هسته گیر آلبالو
دستگاه بادکش طبی بدن رفع خستگی و حجامت
بامبو
آنلاین گلچین
دنیای آسان
راه روشن
اسپایکا
فروشگاه بیستِ بیست
توس بازار
چرخ خیاطی
سحا مارکت
عکس فانتزی و متحرک
گنجدونی
میرسالار
سورپرایز
بهترین نرم افزارهای، مالی، اداری حسابداری، انبارداری
برلیان
مشاور
اسیرعشق
سلحشوران
طراوت باران
یادداشتها و برداشتها
جهاد ادامه دارد...
عکس های زیبا و دیدنی از دنیای پرندگان
گیاهان دارویی
دوستی و دوست یابی
داستان های جذاب و خواندنی
سرزمین رویا
اس ام اس جدید/ پـَـــ نَ پـَـ/ پیامک جدید
کامپیوتر و لوازم جانبی و نرم افزار آموزش
عمو همه چی دان
فتو بلاگ
راه های و فواید و تاثیر و روحیه ... خدمتگذاری
سوالات کارشناسی ارشد 91 , 92
عکسهای سریال افسانه دونگ یی
بزرگترین گالری عکس افسانه دونگ یی
کان ذن ریو کاراته دو ایلخچی
مرکز استثنایی متوسطه حرفه ای تلاشگران بیرجند
نوری چایی_بیجار
روان شناسی psycology
تبادل نظر
وای ندیدید شما ا!!!!!!!

اسرائیل کودک کش، اسرائیل بچه کش، اسرائیل آدم کش، اسرائیل تروریست
مجموعه مقالات رایانه MOGHALAT COMPUTER
چرا اینجوری؟
مقالات روان شناسی
کودکان استثنایی
شناختی
روان شناسی کودکان استثنایی
مهدویت
نور الهی
مذهب عشق
.:: گاواره ::.
عاشق دلباخته
ESPERANCE
هامون و تفتان
کتابخانه دیجیتال روانشناسی
جنبش قطره سرگشته
کتاب الکترونیکی
روان شناسی
عشق+2
علی زارع
بزرگترین و برترین وبلاگ دخترونه ی خاورمیانه
عوامل پیشرفت ،راه‌های پیشرفت و موانع پیشرفت چیست ؟ عکس جالب
خانه اطلاعات
فیلم، کارتون، سریال ایرانی، خارجی، موسیقی پاپ، کلاسیک
طوفان در پرانتز
عکس پرنسس خشگله
پرسش مهر 10
خدمات اینترنتی و حراج نرم افزار
نرم افزارهای تخصصی و موبایل و نرم افزارهای آموزشی تخصصی و موبایل
لوازم آرایشی و بهداشتی و ادکلن
هر چی که بخواهی هست
بهترین ها برای ایرانیان
مقالات اختلالات رفتاری و روانی...
اختلالات و مشکلات جنسی
بهترین نرم افزارهای آموزشی زبان برای ایرانیان
بهترین ها لوازم آرایشی، لاغری، بهداشتی، عطر، ادکلن
گالری بهترین نرم افزار، کاربردی مکانیک، برق، الکترونیک، شیمی
بهترین نرم افزار زبان های خارجی انگلیسی آلمانی فرانسوی عربی
بهترین های نرم افزار آموزشی درسی، دانشگاهی، کامپیوتر، فنی مهندسی
بهترین لوازم منزل،خودرو،کامپیوتر، موبایل و کیت برای ایرانیان
بهترین دستبند، انگشتر، گردنبند، سرویس، گوشواره برای ایرانیان
بهترین های نرم افزارهای، مالی، اداری حسابداری برای ایرانیان
بهترین ها برای ایرانیان
بهترین ها برای ایرانیان
بهترین ها برای ایرانیان
جکستان . عکاسخانه
گالری نرم افزار آموزشی درسی، دانشگاهی، کامپیوتر، فنی
نرم افزار موبایل نوکیا، سونی اریکسون، موتورلا،
دیــــار عــــاشـقــان
بهترین ها برای ایرانیان
نرم افزار زبان های خارجی انگلیسی آلمانی فرانسوی عربی اسپانیایی
جستجو کردی نبود کلیک کن اینجا هست؟!!!!
boygirl
مشاوره و مقالات روانشناسی
عکس و پیامک و دانلود بازی و نرم افزار
فروشگاه کتب روانشناسی، اسلامی، ایران شناسی وسیستم عامل
لوازم خانگی و اثاثیه منزل و لوازم آشپزی
اموزش . ترفند . مقاله . نرم افزار
فروشگاه نرم افزارهای گرافیکی و سرگرمی و بازی
نرم افزارهای میکس مونتاژ و آموزشی میکس مونتاژ
پوشاک & تی شرت دخترانه پسرانه استین کوتاه و بلند & ژاکت
نرم افزار و دانلود و پیامک
سکوت نیمه شب
کوچک های بزرگ
دختر غریب ، پایگاه عکس های جدید
سانسور سریال افسانه جومونگ
موتور سنگین ... HONDA - SUZUKI ... موتور سنگین
چگونه خدمتگذار خوبی باشیم
مشکلات زندگی *** آیا در زندگیتان ؟؟؟؟
پیچیدگی سکوت
«بازتاب اخبار روز، تحلیل و تفسیر اخبار» اخبار بدون محدودیت
یادداشت های یه آسمونی
قالب های پارسی بلاگ
شهید محمدهادی جاودانی (کمیل)
دستنوشته های بی بی ریحانه
..:: نـو ر و ز::..
بهترین ها برای ایرانیان
فرهنگی هنری، عکس، مدل لباس، مانتو، ژاکت، سارافون دخترانه و زنانه
بهترین نرم افزارهای سیستم عامل، طراحی گرافیک و برنامه نویسی
نمونه سوالات پیش دانشگاهی و متوسطه رشته های ریاضی، تجربی، انسانی
روان شناسی
شور جوانان و ازدواج جوانان
مانتو و شال طرح پارمیس
کلاه بافتنی
سطل زباله ماشین
اجازه نمی دهیم
انتظار
مطی جون
پادشه خوبان
سرگرمی
تی وی مارکت
عاشقتم
دستگاه بادکش طبی بدن و حجامت
قالب بستنی ساز کودک
چرخ خیاطی
ساعت مچی در استایل مار کبری
جهان استور
مدرن
سروش مارکت
هایپرمارکت
نمونه سوالات دروس پیش دانشگاهی و متوسطه کلیه رشته ها
فروشگاه سی گل
دیجی فروش
بروزترین ها
شمع سازی و چشم های متحرک زیبا و فانتزی
روان شناسی مثبت گرا
گل بهشتی
سایت مشاوره بهترین تمبرهای جهان دکترسخنیdr.sokhani stamp
سلام

» صفحات اختصاصی

» لوگوی لینک دوستان



» موسیقی وبلاگ

» طراح قالب